Balkongdører
HRyeng Produkter as
© HRyeng Produkter as Smedveien - Hatteng, 9046 Oteren - Tel 77715208 Epost:produkter@hryeng.no

Balkongdører etter mål

Du trenger en balkongdør som er akkurat så stor: Den skal passe fint inn i åpningen i din vegg. Du finner den ikke i standardutvalget i trevareforretningene, men du kan få den hos oss.
Du betaler ikke vesentlig mer for å få den spesiallaget, bare litt for de ekstra centimetrene med materialer og glass.

Du trenger bare å ta med det utvendige karmmål - bredde x høyde og en idé om hvordan balkongdøra skal se ut.. Du bør regne med ca. 1 cm dyttingsmonn på hver side av balkongdøra når du skal sette det i veggen.  Det vil si at døra bør være ca 2 cm mindre enn åpningen.

Beskrivelse
Alle dørene fra HRyeng Produkter as er systemdører basert på beslagserien PN Combi 500 fra Peder Nielsens Beslagfabrik med mindre noe helt annet spesifiseres av kunden. Åpningsvarianter er enkel eller tofløyet.
Dørene blir  produsert av fingerskjøtt og laminert furu. Dette er en sikring mot vridninger forårsaket spenninger i materialene. 
Glass leveres i ulike varianter etter kundens ønske og behov. Det vanlige er 2-lags eller 3-lag energiglass til boliger og hytter.  Andre varianter kan også leveres.

Karmer og rammer blir dyppimpregnert før videre bearbeiding: maling og montering.
Balkongdører leveres med ulike typer espagnoletter, dvs 3-punkts låser. Du kan få vanlige balkongdørlåser med knappvrider på innsiden, eller en sikkerhetsespagnolett med sylinder med nøkkel på begge sidene.Overflatebehandling
Dørene leveres ubehandlede eller hvitmalte. Standard vindusfarge er S-0502-Y. De fleste velger å overlate malingsarbeidet til produsenten. Fordelen med fabrikkmaling er at alle flater blir tette, også i glassfalsen. Da unngår du svarte render nede på treverket pga. kondens. Det får du ikke til om du maler selv.
Du kan få andre farger også. Det blir da et tillegg i prisen for annen farge.Vinduer og ytterdører etter mål

sökmotoroptimering

balkongdør, ytterdør, sikkerhetslås
balkongdør, verandadør, ytterdør
ytterdør, balkongdør, verandadør